Újra együtt az ifjú álompár

Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy Kristen Stewart dobta Robert Pattinsont, de hétfőn kéz a kézben andalogtak szerelmesen.

A francia Twilight rajongók igazi karót kaptak a szívükbe, amikor kedvenceik megérkeztek a párizsi reptérre. Robert Pattinson ugyanis kézen fogva sétált Kristen Stewarttal, ami a színész imádóit nem tölti el nagy örömmel. A szemtanúk szerint a páros körül izzott a levegő, és olyan szerelmes pillantásokat vetettek egymásra, hogy még Charles de Gaulle szobra is elpirult a bejáratnál.

Rob és Kristen románca az újdonság erejével hatott mindenkire, mert néhány hete a színésznő szakított a szépfiúval a Twilight harmadik részének forgatása után. De úgy tűnik, hogy a második felvonás, az Újhold promóciója közben megint összemelegedtek.

Akárcsak a széria másik két szereplője, Kellan Lutz és Peter Facinelli, akik szintén egymás kezét szorongatták, mikor a reptéri vám felé igyekeztek. Persze a fiúk közt szó sincs szerelemről, csak gondolták okoznak néhány kellemes percet a sztoriéhes fotósoknak.

Kristen Stewart sem tagad tovább

Hasonlóan kollégájához, az Alkonyat női főszereplője is kijelentette, hogy nem tagadja tovább állítólagos kapcsolatát filmbeli partnerével.

Kristen Stewart, az Alkonyat és az Újhold sztárja is úgy döntött, hogy feladja a bulvárlapokkal folytatott szélmalomharcát, és nem tagadja tovább állítólagos kapcsolatát filmbeli partnerével, Robert Pattinson-nal. A két fiatal rájött, hogy bármit is mondanak, azzal nem tudnak gátat szabni a pletykák árjának, ezért inkább nem próbálkoznak vele.

A Twilght filmek szerelmespárjáról közvetlenül az első mozi megjelenése után kezdték terjeszteni a lapok, hogy titokban együtt járnak. Ezt 2008 óta mindketten folyamatosan cáfolták, kevés sikerrel. A pletykák most, hogy hamarosan a mozikba kerül a második epizód, ismét fellángoltak.

?Nincs olyan válasz, ami után ne kezdenének találgatni. Nézzük a lehetséges variációkat: Ok, együtt vagyunk, vagy nem, nem vagyunk, vagy leszbikus vagyok. Csak próbálkozom. Ha az emberek azt kezdenék kérdezgetni, hogy randizom-e Taylor-ral, arra is azt válaszolnám, hogy menjenek a fenébe! Pont ugyanazt, mint most.? ? közölte a szókimondásáról híres színésznő.

A fiatal lánynak az olyan rajongókkal is gondjai vannak, akik úgy gondolják, hogy tartozik nekik a magánélete részleteivel ? ?Van pár ember, aki azzal jön, hogy te választottad ezt a pályát, miért nem adod el az egész életed? Enyém lehet az elsőszülött gyereked??

Kristen Stewart úgy döntött véget vet a találgatásoknak

Kristen Stewart állítja, leszbikus. A 19 éves színésznőnek elege lett abból, hogy mindenhol azt hallja, hogy Robert Pattinsonnal jár, ezért döntötte le, hogy véget vet a találgatásoknak. 

Kristen Stewart

Az Alkonyat sztárját lépten-nyomon összeboronálják filmbéli partnerével, és most az Entertainment Weekly című magazinnak kitálalt. Kristen azt mondta, Roberttel nagyon jóban vannak, de csak barátok.

"Nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy válaszolja-e egyáltalán a kérdésekre. Mert mondhatom azt is, hogy együtt vagyunk, sőt azt is hogy nem. Vagy azt: leszbikus vagyok" - mondta a fiatal sztár. 

 

Kristen Stewart vámpírnak érzi magát

Az Alkonyat filmek sztárja szerint a hírnév éppen olyan szomorú és sivár, mint amilyen egy vámpír élete.

Kristen Stewart, a Twilight sorozat Bella Swanja, akinek az igazi sikert ez a film hozta el, azt állítja, hogy a hírnév éppen olyan, mint amilyen egy vámpír élete. A színésznő karakterének filmbéli szerelme egy vámpír, Edward Cullen, és akinek az életéhez hasonlítja a sztár a saját életét.

A 19 éves lány elmondta ? ?Edward elég jó párhuzam a hírnévre. Vámpírként az élete szomorú és sivár, éppen amilyen maga a híresség.?
A fiatal szupersztár azt is elmondta, hogy nem tudja megérteni az őket övező kultuszt, amit minden áron igyekszik elkerülni, hogy komolyan vegyék színésznőként.

?Nem akarok olyan mozisztár lenni, mint Angelina Jolie. Semmire sem vágyom, amivel ez együtt jár. Színész vagyok, és egyenesen bizarr az emberek rajongása.? ? közölte Kirsten.

A lány azt azonban elismerte, hogy a sorozat második része, az Újhold és a saját élete között van néi hasonlóság, főleg, hogy ő is csak nem olyan régen szakított barátjával, Michael Anagrano-val.

?A legrosszabb egy szakításban nem az, hogy elveszítesz valakit, hanem ha megmondják, hogy valamit rosszul csináltál. Többé nem bízol meg magadban. Az első filmben Bella feltétel nélkül követte a fiút. A másodikban pedig nem tudja miért, vége szakad ennek, amit nem tud hova tenni.? ? mondta el a hamarosan bemutatásra kerülő filmről Stewart.

Kristen Stewart ?normális? akar lenni

Kristen Stewart ?normális? akar lenniA Twilight sztárja azt állítja, hogy az élete unalmas lett, mióta világszerte ismert, és mindenhol üldözik a lesifotósok.

Kriste Stewart, és Alkonyat-beli partnere, Robert Pattinson nagyon nehezen tudják feldolgozni a filmek sikerével együtt járó figyelmet. A színésznő azt állítja, hogy mióta világsztár lett, és mindenhová lesifotósok követik, az élete egyre unalmasabb. Szerinte a hírnév nem egy olyan dolog, amit bárkinek is irigyelnie kellene, és azt kívánja néha, hogy bárcsak ő is egy ?normális ember? lehetne.

?Munka után szívesen sétálnék, ahelyett, hogy egyből visszamegyek a szállodába és nem mozdulok ki onnan. Nagyon unalmas tud lenni. Nagyon fiatal korom óta dolgozom ebben a szakmában, nagyon sok mindenkit ismerek, színészeket, akiknek nem kell ezzel megküzdeniük. Ráadásul ez az egész érdeklődés mesterséges, nem rólam szól. Nagyon zavaró. Vannak napok, amikor azt gondolom, hogy nem érdekel, akkor is azt csinálom, amit akarok. Másnap pedig rádöbbenek, hogy mindenki azt gondolja rólam, hogy csak azért mozdulam ki, mert kergetem a nyilvánosságot. De ez nem így van, egyetlen másodpercig sem tennék ilyet, csak néha azt hiszem, hogy olyan lehetek, mint egy normális ember.? ? mondta el a színésznő.

 

Robert Pattinson depressziós

Robert Pattinson depressziósAz Alkonyat és az Újhold sztárja ismét sokkolta rajongóit, amikor elmondta, hogy szerinte mániás depressziós tüneteket produkál.

Robert Pattinson, a fiatal brit színész ismét megdöbbentette rajongóinak hadát, amikor azt nyilatkozta, hogy mániás depressziós tüneteket fedezett fel magán. A Twilight szívtiprója elárulta, hogy gyakran szenved hirtelen hangulatingadozásoktól, ezért úgy gondolja, hogy bipoláris lehet.

Az Alkonyat és az Újhold Edward Cullen-je elmondta, hogy a betegség során depressziós és mániás, azaz extrém módon boldog, feldobott hangulatú időszakok váltogatják egymást. A színész azt is elmondta, hogy ezeket a változásokat általában akkor tapasztalja magán, amikor éppen kapcsolatban van.

?Mindent túlzottan kielemzek, azt is, hogy ha mondok valamit, akkor mennyire leszek rokonszenves, vagy ha valami mást mondok, akkor mennyire nem. Az ember elkezd kísérletezgetni másokon, ami nincs jó hatással az életre. Nem hiszem, hogy romantikus vagyok, inkább csak mániás depressziós.? ? mondta Robert.

Napi Robert Pattinson - újabb talányok és titkok

Robert Pattinson, Kristen Stewart és Taylor Lauther - minő meglepetés -éppen a New Moont promózza. Íme néhány új kérdezz-felelek, egyenesen Rob szájából:

robert-pattinson2

Hogy viseltétek a forgatásokat?

Mind hárman megállás nélkül dolgoztunk az elmúlt két évben. Olyan, mintha az életedre ráhúztak volna egy sémát, ami minden reggel elkezdődik, abban a percben, hogy kipattantál az ágyból. Egyszerűen már el is felejtettem, hogy milyen az amikor szabad vagy?

Szerinted miért spekulál mindenki a Robert-Kristen párosról?

Jó kérdés! Ez egy olyan aprócska dolog, main minden nap törnöm kell a fejem?

Robert Pattinson egy idősebb nőt keres 

 

 

Forrás: [origo]
Robert Pattinson múlt hét szerdán

Éppen egy hete írtuk meg, hogy Robert Pattinson Guy de Maupassant francia írót, Nicole Kidman pedig az egyik szeretőjét formálja meg a Bel Ami című, részben Budapesten forgó filmben. A Yahoo viszont időközben sajnos azt közölte, hogy Kidman mégsem szerepel a februártól forgó filmben, mert nem tudja összeegyeztetni időben egy másik munkájával. Arra tippelünk, hogy ez a munka a The Danish Girl című film, amiben egy magát nővé operáltató férfit alakít majd. Aki tehát Pattinson és Kidman édes kettesét akarta látni a vásznon, lemondhat a dologról, mert Kidman szóvivőjének nyilatkozata szerint kizárt, hogy Kidman eljátssza a szerepet. Pattinson saját figurájáról úgy nyilatkozott, hogy a csajozós író "teljesen erkölcstelen", ami új feladat lesz számára a jófiú vámpír, Edward Cullen megformálása után. Kérdés, ki lesz az a Pattinsonnál jóval idősebb színésznő, aki betöltheti Kidman megüresedett helyét.

Robert Pattinson nem romantikus

Robert Pattinson nem romantikusA világ egyik legszexisebbnek tartott színésze, akinek a fényképét biztosan több tinilány őrzi a párnája alatt, azt állítja, hogy kicsit sem romantikus.

Robert Pattonson, az Alkonyat és az Újhold című filmek elbűvölő vámpírját alakító brit színész bevallotta, hogy egy egészen kicsit sem romantikus, ellentétben a filmbéli karakterével, Edward Cullen-nel.

?Egyetlen egy dolgot sem tudok felidézni az életemben, ami egy kicsit is romantikus lett volna. Sosem tudnék, mondjuk szerenádot adni valakinek, ahhoz sokkal bátrabbnak kellene lenni. Amikor 15 éves voltam, virágot tettem egy Maria nevű lány öltözőszekrényébe. Ő azt hitte, hogy valaki mástól kapta, és a másik srác is ezt állította neki.? ? emlékezett vissza a sztár.

A színész azonban azt is beismerte, hogy nem teljesen érzéketlen a filmvásznon látható romantika inrát.

?Megnéztem a Titanic-ot és utána nem gondoltam, hogy egy lányos film. Az butaság, hogy a férfiak nem tudják elviselni a romantikát. Úgy érzem, hogy az Újhold történetének alapja is szívet szorongató és igaz. Nem gondoltam, hogy valami olyat csinálok, aminek csak a romantika a lényege.? ? tette hozzá Robert.

Az Újhold november 19.-től látható a hazai mozikban, a hírek szerint különleges, éjszakai vetítéseket is láthatunk majd.

Robert Pattinson és Nicole Kidman Budapesten forgat

Forrás: [origo]
Nicole Kidman | Robert Pattinson
Bel Ami címmel film készül a 19. századi francia író, Guy de Maupassant életéről, aki munkássága mellett arról is híres, hogy számos szeretője volt, amiért súlyos árat fizetett: húszévesen szifiliszt kapott, ami aztán a pszichés problémáihoz és korai halálához vezetett. Az életrajzi filmben az Alkonyat-filmek Edward Cullenje, Robert Pattinson formálja majd meg az írót, Nicole Kidman pedig az egyik befolyásos szeretőjét alakítja. A Bel Ami-t Declan Donnellan and Nick Ormerod rendezi, akik még nem csináltak nagyjátékfilmet, viszont elismert színházi rendezők Angliában. A Comingsoon.net információja szerint a forgatás Londonban és Budapesten zajlik majd februártól.

Végre! Robert Pattinson a bugyidon! (fotó)

És így nyert értelmet a Robert PettingZone kifejezés. Legvadabb, legerotikusabb álmaink váltak valóra, amikor megpillantottuk eme gyöngyszemet. Ezentúl bárki, bárhol, bármikor magára ránthatja Robot, egészen intim módon!

Robert Pattinson bugyi 1
Robert Pattinson bugyi2

A képen látható bugyi minden Alkonyat-rajongó számára kötelező. Külön felhívnánk a figyelmeteket a bugyingó belülső részén található képkivágásra, amely természetszerűleg csak PettingZone száját ábrázolja.

Valószínűleg a darab a denevérek körében is osztatlan sikert fog aratni, ugyanis, mint kiderült, ők (is) odavannak az orális szexért.

Szakított a Twilight álompárja

Szakított a Twilight álompárjaA pletykák szerint véget ért a Twilioght Saga két főszereplőjének románca, szakított Robert Pattinson és Kristen Stewart.

A legfrissebb hírek szerint véget ért a filmvilág egyik legtöbbet tagadott kapcsolata, az Alkonyat két főszereplője, Robert Pattinson és Kristen Stewart szakított egymással. A 19 éves színésznő, aki a romantikus vámpírtörténetben Bella Swan szerepében látható a pletykák szerint azért dobta a brit szívtiprót, mert kezdte úgy érezni, hogy a kapcsolatuk a baráti és családi kapcsolatainak rovására megy. A 23 éves színész, aki jelenleg a nők elsőszámú kedvence állítólag szerette volna még szorosabbra fűzni a kapcsolatukat.

Egy ismerősük szerint ? ?Robert már a házasságról beszélt, de Kristen megmondta neki, hogy szerinte inkább egy kis szünetre van szükségük.?

A pár, akik sosem ismerték el, hogy valóban együtt vannak, az utóbbi időben egyre többet vitázott azon, hogy hogyan folytassák, ha véget ér a Twilight Saga forgatása.

?Most, hogy az Eclipse forgatásának vége, egyre több a nyomás rajtuk, hogy hogyan találkozzanak. Robert vissza akar térni az Egyesült Királyságba, míg Kristen inkább Los Angelest részesíti előnyben.? ? fűzte hozzá egy bennfentes.

A két fiatal, amíg együtt dolgoztak, állítólag közös szállodai lakosztályban élt Vancouverben.

Kiütötték a szívtipró tinisztárt!

Eddig tartott Robert Pattinson töretlen népszerűsége...

Alig egy évig volt listavezető Amerikában Robert Pattinson, az Alkonyat  című film sztárja a népszerűségi listán. Mostanra már csak a harmadik a tinilányok kedvencei között. A sors fintora, hogy az első helyet az a Taylor Lautner kaparintotta meg előle, aki a vámpíros sorozatban is a vetélytársa. A mindössze 17 esztendős félvér srác ma már naponta 4-500 rajongói levelet kap, és érte állnak sorban a filmstúdiók, pedig a New Moon majd csak novemberben kerül az amerikai mozikba. A kedvencek listáján a második Chace Crawford, akit a magyar lányok A pletykafészek című sorozatból ismerhetnek.

Egyelőre Robert Pattinson is szépen eléldegélhet a szerepeiből, hiszen egymás után öt filmre kötött szerződést Hollywoodban. 

Robert Pattinson nem ragadna le a színészkedés mellett

Robert Pattinson az Alkonyat-filmek főszereplője, a legújabb tinibálvány azt mondja, csak addig színészkedik, ameddig nem kell béna filmszerepeket vállalnia - írja a Digital Spy. "Nem tudom, hogy meddig akarok színészkedni. Azt sem tudom, hogyan legyek valaki más... ha elkezdek béna munkákat csinálni, nem fogok sokat hezitálni a váltáson" - mondta Pattinson a Seventeen magazinnak.

Fénykép: Robert Pattinson és Kristen Stewart az Alkonyat 3-ban

Forrás: [origo]

Az első hivatalos fotó az Alkonyat-sorozat Napfogyatkozás című harmadik részéből. A filmet David Slade rendezi, az amerikai bemutató 2010. június 30-án lesz.

Film készül Robert Pattinson életéről

A csupán 23 éves Robert Pattinson életéről készült kétlemezes DVD a jövő hónapban jelenik meg.

Dokumentumfilm készült Robert Pattinsonról, a Twilight sztárjáról. A két lemezes DVD bepillantást enged a tinik kedvencének életébe iskokáskorától, modellmunkáin és korai filmes szerepein át addig, hogyan vált milliók bálványává az elbűvölő vámpír szerepében.

Hogy mi lesz a címe a dokumentumfilmnek, és miért, elolvashatod a Pink.hu cikkéből.

 Rupert Grint és Robert Pattinson ugyanarra a szerepre pályázik

Rupert Grint és Robert Pattinson ugyanarra a szerepre pályázikA két fiatal brit színészt tartják a befutónak Harry herceg szerepére a királyi utód életéről szóló filmben.

Rupert Grint-et, a Harry Potter sztárját és Robert Pattinson-t, az Alkonyat sztárját tartják a legesélyesebbnek Harry herceg szerepére, egy a brit királyi leszármazottat bemutató filmben. A rendező, Peter Kosminsky hamarosan megkezdi a The Spare című film szereplőválogatását. A történetben helyet kap a királyi sarj múltja, édesanyja elvesztése miatt érzett fájdalma, és a katonai szolgálata Afganisztánban.

A filmes a hírek szerint a két népszerű fiatal között hezitál, de szóba került még a Büszkeség és balítélet szereplője, Rupert Friend is a Daily Star információi szerint.

Kosminsky elmondta ? ?Egyfajta sajnálatot érzek a srác (Harry herceg) iránt. A szülei elváltak, az édesanyja a legszörnyűbb módon hunyt el, a nyilvánosság, hogy állandóan elemezgetik. Semmilyen szerepre nem született. A testvére az örökös, ő pedig a tartalék.?

A fehér leander alkotója azonban nem zárja ki annak lehetőségét sem, hogy esetleg egy amerikai színész alakítja a brit előkelőt ? ?Rendezőként, ha elolvasok egy forgatókönyvet, egyből elkezdenek beugrani arcok és nevek.?

Robert Pattinson tűkkel szurkálja magát

Robert Pattinson tűkkel szurkálja magátA Twilight saga szívtiprója már annyira unja az újságokban megjelenő képeit, hogy a kollégáival együtt darts-táblának használja őket.

Robert Pattinson, az Alkonyat filmek sztárja már annyira utálja az őt övező figyelmet és az újságokban megjelenő képeit, hogy az egyiket kiszögelte a lakókocsijában, és a kollégáival célbadobált rá. A színész szinte ismeretlen volt, mielőtt megkapta Edward Cullen szerepét, amivel azonban elképesztő mérető rajongói figyelem is együtt járt, erre azonban nem számított a brit fiú.

Az Újhold című második epizód egyik munkatársa elmondta ? ?Robert letépte a képét az egyik magazin címlapjáról és kitűzte a lakókocsijában. Célbadobott rá, és mindenki mást is erre kért, aki csak arra járt.?

A 23 éves világsztár, aki pillanatok alatt a nők kedvence lett egyre nehezebben viseli a hatlamas figyelmet, ami övezi, és már utalt rá az év elején is, hogy szívesen megválna tőle.

?Kezdtem tényleg paranoiás lenni. Aztán rájottem, hogy ha holnap abbahagynám az egészet, akkor sem változna semmi. Emellett próbálok nyugodt maradni, erőt venni magamon, és kezelni a dolgot. Nem könnyű, de a nyafogás úgysem segít.? ? fűzte hozzá Robert.

Robert Pattinson évek múltán is velünk lesz

Manapság az ember lánya már-már félve (vagy éppen ellenkezőleg: izgatottan) nyitja meg a konyhai illetve a fürdőszobai csapot, ugyanis félő, hogy maga Robert PettingZone Pattinson ömlik ki rajta. Nem kérdés, hogy a 23 éves szívtipró egy csapásra szupersztár lett?

robert_pattinson

?persze, ki ne lenne az, ha gyémántként csillog a napfényben.

Mindenesetre most hivatalosan is elismerték Rob munkásságát, ugyanis beszavazták a A 25 éven aluli fiatal sztárok top 25-ös listájába. Ez aztán nem semmi!

Rotten Tometoes, A listás blogger így vélekedik Pattinsonról:

Nagyon jó karriert futhat be a következő években, mint cuki Brit szívtipró, de ne gondolják, hogy örökké csak az Alkonyat sztárja lesz. Küzdeni fog a beskatulyázás ellen, olyan szerepekkel, mint például a Little Ashes, és ez a hajlandóság arról árulkodik, hogy sok-sok éven keresztül velünk lesz!

Juppíí, így legyen (esetleg kicsit mérsékeltebb töménységben?)!

Az Újhold rendezője a Pattinson-Stewart románcról

Bár a az Alkonyat: Újhold epizódja még két hónapnyi távolságra esik tőlünk, a rendező, Chris Weitz már most megnyitotta ajkait a sajtónak, a boxoffice.com oldalnak rövid interjúban mesél az Újhold körüli ?összeesküvés-elméletekről?, beleértve a Stewart-Pattinson akta titkait is.

?Az egyik kedvenc Újhold összeesküvés-elméletem, hogy a producerek szerződést írattak alá Robert Pattinsonnal és Kristen Stewarttal, hogy elrejtsék kapcsolatukat a nagyvilág elől, hiszen ez befolyásolhatj azt, hogyan viszonyulnak az emberek a történethez? hiába ismert már a sztorivonal a könyvből. Ez totális marhaság: Kristen és Robert, akárcsak a többiek a stábból, szabadon randizhatnak egymással, ha kedvük tartja. Ez az ő magánügyük.

A rajongók pontosan tudják, hogy néz ki Volturi vagy Taylor Lautner teste milyen tökéletes, és a producerek tisztában vannak azzal, hogy ezek a dolgok mindenkit érdekelnek. Persze van pár dolog, ami még így is szupertitkos, és ezt akár összeesküvésnek is nevezhetjük? bár ezt ma már inkább marketingnek hívják (nevet).?

A rendező arról is beszél, hogy óriási könnyebbség számára, hogy könyvből készít filmet, így ugyanis nem kell amiatt aggódnia, hogyan fogadják az emberek a befejezést - ami sok film gyenge pontja is egyben. Elmondja, hogy végig arra törekedett, hogy a vizuális körítés ne térjen el sokban a könyv világától, mégis hozzátegyen valamit ahhoz.

Robert Pattinson életében először és utoljára twitterezett

A tinilányok kedvence életében először és utoljára használta a Twittert, írt a világrengető hírről az Eonline. Robert Pattinson a szintén az Alkonyatban szereplő Peter Facinelli oldalán [1] írt egy bejegyzést. A színész egyből leszögezte, ez volt élete első és utolsó twitter üzenete. Facinelli, aki Pattinson nevelőapját alakítja a filmben, még rögtön ezután, egy másik posztban simán kiröhögte, amiért nincs saját oldala.

Együtt él Kristen Stewart és Robert Pattinson

 

Együtt él Kristen Stewart és Robert PattinsonA Twilight két sztárja közötti románcról újabb pletyka röppent fel, mely szerint a két híresség szállodai lakosztályát is megosztja egymással.

Robert Pattinson és Kristen Stewart, a Twilight Saga két sztárja együtt élnek. A legfrissebb hírek szerint az Alkonyat és az Újhold szerelmespárját alakító színészek, akik jelenleg a harmadik filmet forgatják együtt a kanadai Vancouverben, közös szállodai lakosztályban élnek.

A pár a hírek szerint a Sheraton Wall Centre Hotel teljes 34. emeletét kibérelték, ami három hatalmas lakosztályt jelent, éjszakánként 850 dolláros áron.

?Két külön lakosztályuk van, csak egy ajtó választja el őket. A harmadikat arra használják, hogy együtt hallgassanak zenét, vagy nézzenek filmeket, amikor éppen nincsen forgatás. Minden szoba tele van tükrökkel, lapos tévékkel és minden földi jóval. A fürdőszobákban természetesen jacuzzi-k vannak. És ami a legjobb, az emeleten külön inas van, valamint külön lifttel megközelíthető, ami egy külön, lezárt garázsból elérhető.? ? tudta meg egy brit lap.

Míg a két híresség összesen három lakosztályban él, amikben egyenként két háló és két fürdőszoba van, addig a sikerfilmek többi szereplője közeli apartman-házakban van elszállásolva.

12 apróság Kristen Stewart-ról

12 apróság Kristen Stewart-rólA Twilight fiatal sztárját senkinek sem kell bemutatni, hiszen ő a világ egyik legirigyeltebb nője, aki napi kapcsolatban áll Robert Pattinson-nal.

Kristen Stewart, a Twilight Saga Bella Swan-ja már talán mindenkinek ismerős, hiszen a hölgyet a fél világ irigyli, amiért napi kapcsolatban van az Edward Cullen-t alakító Robert Pattinson-nal. A színésznő azonban a hirtelen jött sztársága ellenére igyekszik normális életet élni. Leszámítva, hogy állandóan hárítania kell a róla, és filmbeli partnerének kapcsolatáról szóló pletykákat.

Néhány tény a fiatal színésznőről:
1. Kristen barna kontaktlencsét viselt az Alkonyatban Bella szerepéhez, mert az ő szeme zöld.
2. Kristen beceneve KStew.
3. Kristen egyik kedvenc írója, Kurt Vonnegut, Jr.
4. Kristen-nek három kutyája van és egy macskája, Jella.
5. Kristen anyja, Jules Mann-Stewart filmrendező akar lenni. Első filmjének címe K-11, a főszereplő természetesen a lánya.
6. Kristen alakítja Joan Jett-et a róla szóló filmben, melynek címe The Runaways.
7. Kristen rajongóinak 78%-a egy online felmérés szerint jobban szerette őt barna hajjal.
8. Kristen a film forgatásának kezdete előtt nem olvasta Stephenie Meyer Twilight sorozatát.
9. Stewart azt állítja, hogy Robert Pattinson-t lényegében ő választotta ki Edward Cullen szerepére.
10. Kristen és Twilight-os kolléganője, Nikki Reed az életben jó barátnők.
11. Kristen nem csak a legfiatalabb a családjában, de ő az egyetlen lány gyermek, ennek köszönheti fiússágát
12. Kristen volt/jelenlegi barátja a Will & Grace egyik színésze, Michael Angarano.

 

Kristen Stewart unja a pletykákat

Kristen Stewart unja a pletykákatA Twilight filmek sztárja természetesen tud a róla keringő rosszindulatú pletykákról és kommentárokról az interneten.

Kristen Stewart, az Alkonyat és az Újhold Bella Swan-ja tisztában van vele, hogy milyen rosszindulatú kommentárok és pletykák keringenek róla az interneten.

A színésznő az Allure magazinnak elmondta ? ?A kommentelők általában rosszabbak, mint maguk a blogok írói. Tudom miket írnak rólam az emberek. Ha kilépek az utcára egy egyszerű pólóban, és kócos hajjal, azonnal azt kérdezik, hogy mi a bajom, és miért nem veszek egy fésűt.?

A 19 éves sztár, aki pillanatok alatt lett a világ egyik legirigyeltebb nője, miután ideje legnagyobb részét Robert Pattinson-nal tölti, azzal is tisztában van, hogy gyakran csámcsognak az interneten arról, hogy mennyire vékony.

Stewart csak annyi fűzött ehhez ? ?Látniuk kellene a bátyámat, ő igazán sovány. Egyszerűen csak ilyen vékony alkatunk van, ennyi.?

A napi Robert Pattinson adag - mégis szingli?!?!

Egyszer már örömmel eltelve jelentettük, hogy Robert PettingZone Pattinson és Kristen Stewart hivatalosan is felvállalják egymást, sőt, azt is kielemeztük, hogy vajon mit szólhat ehhez Taylor Lautner, ám most ismét elbizonytalanodtunk. Vihar lenne a biliben?

robertpattinson

Hogy őszinte legyek, még mindig nem tudom mi történik körülöttem? Például tegnap is, ebédeltem néhány barátommal, bent voltuk pár órát, és egy 400 fős tömeg gyűlt össze. Teljesen abszurd helyzet volt - mint mostanában mindig. Próbálom nem komolyan venni. Ez csak egy munka, amit egyébként imádok. A lányok egyébként Edward-ot kiabálnak [Rob karaktere a Twilight-ban - a szerk.]. Még mindig nem tudok randizni.

Akkor most mi van?! Minek ide randi, nem elég Kristen? Könyörgöm, annyira szánalmas vicces már ez az egész együtt vagyok Kristennel, nem vagyok együtt Kristennel kérdéskör. Értjük mi, hogy jó reklámfogás, de most már kitalálhatnának valami újat. Például, hogy mindketten biszexek és szeretik a tehén szexet fokhagymás pirítóst?

Rob, ha így folytatod, most már fekete pont lesz belőle!!!

Kristen Stewart következő filmje

Az Alkonyat sztárja még be sem fejezte a sorozat harmadik részének forgatását, máris új szerepet ajánlottak neki.

A Twilight Saga sztárja, Kristen Stewart máris új filmszerepet kapott. A vámpírfilmek új csillaga még be sem fejezte az Eclipse forgatását, máris egy újabb alakításra készülhet. A filmet James Woods színész rendezi majd, a címe pedig An American Girl, vagyis Egy amerikai lány lesz, ennek főszerepét bízta a fiatal tehetségre. Az alkotó úgy kereste meg a színésznőt, hogy csak és kizárólag őt tudja elképzelni a szerepben, és mióta Stewart elolvasta a forgatókönyvet, ő is mindenképpen szeretné ezt a filmet elkészíteni.

Woods a ComingSoon.net-nek elmondta a film történetét nagy vonalakban, ami természetesen egy lányról szól, aki a középiskola befejezése után nem tud mit kezdeni magával. Az idejét főleg ivással és drogozással tölti egy kisvárosban, Indiana államban. Ez esti ivászat után lefekszik egy férfivel egy kőfejtőben.

?Az esetet valaki felveszi a telefonjával, és persze elterjed a kis közösségben. A tekintélye teljesen elveszik, és ezért egy hirtelen elhatározásból belép a haditengerészethez.? ? mesélte a rendező.

Mit szólhat Taylor Lautner Kristen és Robert kapcsolatához?

Említettük már, hogy Kristen Stewart és Robert PettingZone Pattinson HIVATALOSAN is beismerték, hogy együtt vannak? Love and happiness forever, na de mit szól ehhez a másik nagy állítólagos esélyes, Taylor Lautner? Íme a lehetséges opciók!

taylor
  • Dühében még nagyobbra gyúrja magát, és elszáll, mint egy lufi

Taylornak a híresztelések szerint igen nehezen sikerült becsusszannia az Alkonyat stábjába, ugyanis a készítők túl cingárnak tartották a szerepre. Így aztán nem lepődnénk meg, ha a féltékenységi roham végett emberünk lerohanna a legközelebbi konditerembe, és addig gyúrná meg kokszozná fehérjézné magát, míg el nem száll és/vagy ki nem durran, mint egy lufi.

  • Beáll Jacko imitátornak és a Várban szórakoztatja a kis kínai turistákat

Gondolom sokan láttátok azt a meghökkentő videót, amiben Taylor még kissrácként nyomja a denszt, meg az elemeket, sőt, néhány másodpercre még a Jacko-féle moonwalk is felsejlik, így csak egy kicsit, no de nem nagyon csodálkoznánk, ha emberünk ott hagyná a stábot, és kiállna a Budai Várba egy kalappal, mint a nemrégiben elhunyt Pop Király utódja. Szabadidejében pedig árulhatna mondjuk perecet, mert miért ne?

  • Elvonul a Húsvét-szigetekre hivatásos szörfdeszka polírozónak

Persze az is előfordulhat, hogy szerencsétlen Lautner annyira magába roskad, hogy egyszeriben felpattan a legelső Húsvét-szigetekre menő gépre (átszállás Londonban), és remeteként azzal tengeti hátralévő életét, hogy szörfdeszkákat políroz az őslakosoknak, akik utána jó pénzért exportálják azokat a thaiföldi örömlányok futtatóinak.

Kristen Stewart vallomása az Interview magazinban

Kristen Stewart fekete-fehérben az októberi Interview magazin címlapján, sötéten izzó szexi tekintettel és határozott, felnőtt monológokkal. Hiába, már a csapon is a Twilight folyik: november 20-án itt a premier is, addig is Kristen mesél. Amiről mesélhet.

kristen

A Twilight marketing-osztálya jól keveri a kártyákat: egyik nap Robert Pattinson és Kristen Stewart elválaszthatatlan álompár, a másik napon azonban mindketten szinglik és csak jó barátok. Ma vasárnap van, tehát a helyzet jelenlegi állása szerint Rob és Kris Vancouverben hétvégézik - együtt. És elválaszthatatlnok (elméletben mindenképpen, hiszen ketten hozzák a legtöbb pénzt a crew-nak, na).

Szóval Kristen mesél, többek között olyan dolgokról, mint

  • a magánélet: ?Senkivel nem beszélek a személyes dolgaimról, nincs mit tenni. A fontos, hogy megszerezd, amit akarsz és meg is tartsd azt. Ehhez az kell, hogy ne tárulkozzam ki teljesen.?
  • a filmszerep, ami híressé tette: ?A Twilightnak köszönhető, hogy senkinek érzem magam, mert unatkozom. Minden beszélgetés, amiben részem van, ezzel indul és e körül a téma körül forog. Elegem van.?

Kristen, azért csodaszép vagy a képeken, le a kalappal!

A Twilight főszereplőnője unja a népszerűséget

Kristen Stewart már nagyon unja, hogy állandóan a figyelem középpontjában van, írja a Sawf News. A 19 éves színésznő, aki az Alkonyat című filmben Bellát alakítja, elmondta, nagyon unja már, hogy folyamatosan a filmről kell beszélnie. Stewart, aki a forgatások során állítólag összejött a másik főszereplővel, Robert Pattinsonnal, éppen ezért igyekszik a legkevesebb emberrel találkozni és beszélni. ?Nem tehetsz semmit. Nem hagyom el a szállodai szobám, egyáltalán. Nem beszélek senkivel a magánéletemről? ? panaszkodott Stewart.

Robert Pattinson és Kristen Stewart végre beismerték

Nem mintha nem tudta volna már az egész világ, azért megnyugtató, hogy végre Kristen Stewart és Robert Pattinson is belátta, teljesen felesleges a nyilvánvalót titkolni. Egyszerűbb beismerni.

robert-pattinson-kristen-stewart
A Twilight-szerelemesekről már 2008 óta, az Alkonyat forgatása óta újabbnál újabb hírek kapnak szárnyra: együtt vannak, egymás hotelszobájából osonnak ki, titokban csókolóznak egy koncerten stb. Sorolni sem érdemes, már rég kívülről fújjuk mindegyik sztorit. Ezért valamilyen szinten meglepő, és mégsem az, hogy Kristen és Rob felvállalták a kapcsolatukat, és erről még nyilatkoztak is a Harper?s Bazaarnak. Örülünk - legalábbis azok, akik drukkoltak nekik. Most akkor Taylor Lautnert sajnálnunk kellene?

Kristen Stewart és Robert Pattinson - se veled, se nélküled

Robert Pattinsonról és Kristen Stewartról már lassan több mint egy éve sztorizgatnak a bulvárlapok: együtt vannak, csak tagadják, eljegyezték egymást, Kristen már terhes Robtól stb. Lássuk be, a legképtelenebb hírnek is van valamilyen alapja. Kérdés inkább az, mi mit látunk meg a hírek mögött. Kicsit összefoglaltuk, mit is lehetett eddig megtudni az Alkonyat szerelmespárjáról.

Először is szögezzük le, a férfi és nő közötti barátság nem lehetetlen, de nehezen megvalósítható, netán különféle engedményekkel - alkalmi szex stb. - lehet rábólintani: igen, van férfi-nő barátság. Ezért mi sem tesszük le a voksot abban a témában, hogy Kristen és Rob csak barátok, szexpartnerek, vagy egy igazi románc szereplői. Döntsétek el ti! De azért összekapargathatjuk - jelezzük, a teljesség igénye nélkül, mi vagyunk mi? oknyomozó riporterek? -, mi is történt közöttük, és milyen pletykák kaptak szárnyra velük kapcsolatban az elmúlt egy évben. És igen, időnként szívni fogjuk a vérüket. Nem tetszik?

Az ok, amiért Robert lett Edward

Azon kívül, hogy jó választás volt Robertet megszerezni Edward szerepére, azért nem ilyen egyszerű a sztori a válogatásról. Rob azért ment el egyáltalán a meghallgatásra, mert megtudta, Kristen Stewart játszaná Bella Swan szerepét. Robnak pedig már régóta bejött Kristen, szóval egy esélyt adott magának, hogy hátha együtt játszhatnak. Összejött neki.

Színjáték vagy valóság?

Robert és Kristen annyira nagyon jól játszották Edward és Bella szerepét, hogy sokan - pontosabban megfogalmazva azok, akik Robert-Kristen kapcsolat pártiak - nem csak a vásznon tartották/tartják őket egy párnak, hanem a való életben is. Ezt nem igazán lehetett cáfolni, legalábbis a laikusoknak, hiszen a róluk fel-felröppenő hírek többsége arról szólt, hol, mikor, milyen körülmények között látták őket?együtt!!! Csak hogy röviden összefoglaljuk milyen hírekről beszélünk. Mellesleg ezeknek a többségét a neonon is olvashattátok. Pl.

Mi lenne nagyobb öröm azoknak, akik már a kis Roberteket, Kristeneket látnák szaladgálni a lesifotós képeken, ha kiderülne Kristen Stewart Robert Pattinsontól terhes. Erre persze abból a teljesen megalapozott hírből következtettek az újságírók, hogy az egyik nagyon közeli barát szaladt le terhességi tesztért Kristen helyett. Minden bizonnyal csak így történhetett.

bravo-borito-2009_19
Aztán, ha már ?megvan? a gyerek, természetesen nem hiányozhat az esküvő sem, hiszen ha már, akkor? Szóval fellebbent a hír, Kristen és Rob eljegyezték egymást. Erről többet is megtudhatsz, ha fellapozod a szeptember 24-én megjelenő BRAVO-t.

Sokan úgy vélik, az egész csupán jól kitalált hírverés, hogy szó legyen a két sztárról, nehogy elfelejtsék őket. Nem mintha el lehetne, hiszen az Alkonyat-láz lassan már bozóttüzet okoz. Meg azért tegyük hozzá, nem valószínű, hogy kedvenceink a kamerák előtti színészkedés után még nagy kedvet éreznének ahhoz, hogy megjátsszák magukat. Ebből pedig az következik, ha nem is igaz minden részlete a híreknek, az alapja mindegyiknek ugyanaz: Kristen és Robert nagyon összemelegednek, ha közel vannak egymáshoz, így vagy úgy.

Fél a vámpíroktól a Twilight főszereplője

beimb080909-257

Az ember és vámpír között kialakuló szerelmet filmbe foglaló Twilight [1] (Alkonyat) című remekmű főszereplője, a Bellát alakító Kristen Stewart egyik ismerőse arról beszélt a párhuzamos valóságok örök barátjának, a National Enquirernek, hogy nagyon közeli barátja fél a vérszívóktól, ezért lakását teleaggatta fokhagymafüzérekkel. "Az embereket általában zavarja a fokhagyma szaga, de Kirstent nem érdekli. Évek óta fél a vámpíroktól, nem a filmmel kezdődött" - ecsetelte a közeli ismerős, aki azt is elmondta, Stewart a biztonság kedvéért még az autójában is tart egy adag fokhagymát.

Kristen Stewart rossz példát mutat a fiataloknak

Arról már volt szó, hogy egyes pszichológusok szerint Miley Cyrus megöli a fiatal lányok lelkét.  Most aTwilight sztárja kap hideget-meleget rajongóitól és az őt még a vécére is pincsiként követő médiától. Most éppen egy rossz kiszólása miatt állították pengeélre: Kristen ugyanis otthagyta a sulit és még büszke is erre!

ks

?Ahogy telik az idő, egyre jobb döntésnek érzem, hogy abbahagytam a középiskolát.

Egyáltalán nem találtam a hangot a korombeli gyerekekkel: gonoszak, rosszindulatúak, nem adnak esélyt azoknak, akik elsőre nem tudtak beilleszkedni. Azt hiszem, semmiből nem maradok ki. Állandóan emberek között vagyok, rengeteg mindent tanulok a munkám során is: csupa olyan dolgot, ami fontosabb a mateknál vagy a kémiánál. Ha végre kilépsz a nagybetűs életbe, láthatod, hogy az iskola csak egy kicsinyített, gyenge másolata az életnek.?

No jó, lássuk be: Kristennek óriási szerencséje volt, hogy már fiatalon megtalálta álmai szakmáját, és olyan sztároktól tanulhatott, mint Jodie Foster. A valóság ezzel szemben az, hogy középiskolai végzettség híján keveseknek van esélyük a megélhetésre!

 Döbbenet! A filmkészítők betiltják a sztárszínész kapcsolatát

Ha valaki elég ismert, akkor az nemcsak előnyökkel, hanem bizony kötelezettségekkel is jár. Robert Pattinson most megtapasztalhatja ezt, a legújabb hollywoodi szívtipró ugyanis nem mutatkozhat nyilvánosan a barátnőjével, mert az veszélyezteti a filmjük sikerét.


Napjaink egyik legújabb színészfelfedezettje Robert Pattinson. A Twilight című filmben feltűnő 23 éves sztár már elég népszerű ahhoz, hogy vele adjanak el egy filmet, de ahhoz is, hogy ne vállalja nyíltan a szerelmét. A producerek ugyanis számítanak a rajongók figyelmére, így megkérték a fiút, hogy a nyilvánosság előtt ne mutatkozzon kedvesével, Kristen Stewarttal. A produkcióban szintén játszó lány a szerepe szerint a másik főszereplőbe, Taylor Lautnerbe lesz szerelmes, és ez, a film készítői szerint megzavarhatja a nézőket.


Ez első hallásra elég durvának hangzik, hiszen valamennyi lap tele van azzal, hogy a két munkatárs egy párt alkot, ráadásul egy dollármilliókba kerülő produkció esetében szomorú lenne, ha ezen múlna a siker. A friss szerelmesek ugyanakkor már a harmadik közös filmjüket forgatják, vagyis ez nemcsak vonzalom, hanem munkakapcsolat is. "Rob számára Kristen a világot jelenti. Nem is értem hogyan tud koncentrálni a szövegre, annyira odavan a lányért" - mesélte Pattinsonról egy kolléga.

Kristen Stewart szereti Jodie Fostert, de nem ?úgy?

Igen, szóval Kristen Stewart szereti Jodie Fostert, de nem ?úgy? - miről is van szó?Kristen Stewart úgy véli, a legmélyebb benyomást színésznői énjére Jodie Foster gyakorolta, a rutinos színésznő ezért azóta Kristen példaképe. 2002-ben játszottak együtt a Pánikszobában.

ks

?Rengeteget alakított rajtam az élmény, hogy vele együtt játszhattam. Egy egészen sajátos, egyedi színésznői gondolkozásmód alakult ki bennem a hatására, onnantól tudtam, hogy kell a dolgokat csinálni. Ő persze nem olyan ember, aki leül és tanácsokat ad, inkább csak figyeltem, és ez csodálatos, erős hatás volt számomra.?

Jodie Foster valóban remek színésznő és fantasztikus pályát futott be, de szinte lehetetlen, hogy a Pánikszobában az a zsenge kislány nem más, mint a gyönyörű Twilight-sztár, Kristen Stewart!

 Robert Pattinsonra alien-ek támadtak


AZ Alkonyat sztárjára ufók támadtak egy nyilvános vécében, akik végül néhány aláírásért cserébe sértetlenül elengedték.

A Twilight filmek sztárja, Robert Pattinson alaposan meglepődött, amikor ufók rontottak rá egy nyilvános vécében. A képregény imádók kedvelt kiállításán, a ComicCon-on gyakori, hogy a rajongók jelmezekbe öltöznek, most is csupán ennyi történt.

Egy jelenlévő elmondta ? ?Elzárták a kijáratot, amikor ki akart jönni a mosdóból. Először pánikba esett, erre a három ufó levette a maszkokat és kiderült, hogy csak vihogó hölgyrajongókról van szó.?

A jelmezek mellett a három lány nagyon magas cipőket viselt, hogy magasabbnak tűnjenek, így a 23 éves színész nem fogott gyanút, hogy nőnemű űrlényekről van szó.

?Robertnek nagyon tetszett a trükk, amivel a közelébe férkőztek, ezért hajlandó volt aláírásokat és közös fotókat is vállalni velük.? ? tette hozzá a forrás.

Művészfilmben meztelenkedik Kristen Stewart

Úgy tűnik, mostanában egy sor korábban jókislánynak hitt színésznő kapja le magáról a dresszt a kamerák előtt: új filmjében nem csak Vanessa Hudgens játszik prostituáltat, hanem - friss értesüléseink szerint - Kristen Stewart is!

bella
A hír immár hivatalos: Kristen Stewart igent mondott a Welcome To The Rileys című független művészfilm forgatókönyvére! A filmben egy fiatal, Mallory nevű prostit kell alakítania, aki sztripízt is vállal - így aztán érthető módon többször is meg kell mutatnia magát ruha nélkül.

Érdekes módon Kristen kimondottan örül annak, hogy meztelenségével sokkolhatja a Twilight-fanokat: ?Ez egy kissé elvont művészfilm, akit normális körülmények között senki se nézne meg. Így viszont garantáltan lesz pár millió ember, aki kíváncsi lesz a meztelen Bellára! Már ezért megéri!? - no igen, önbizalomban azért nincs hiány, de Kristen mentségére szóljon, hogy elismerően nyilatkozott leendő munkatársairól is: ?James Gandolfinivel és Melissa Leóval dolgozni minden színész álma, örülök, hogy nekem erre is lehetőségen nyílt!?

A szerep színészileg is komoly kihívást jelent Bella megformálójának. ?Egy összetört, bizonytalan lányt játszom, aki elszökik otthonról. Az utcán tengődik, mikor találkozik a James Gandolfini által megformált karakterrel, aki épp annyira halott mélyen legbelül, mint ő maga - fel kell ébreszteniük egymást?.

 

Kristen Stewart fél az újságíróktól

 

Kristen Stewart fél az újságíróktólAz Alkonyat sokak által irigyelt Bella Swan-ja nagyon fél az interjúktól, ezért először mindig elpróbálja őket.

Kristen Stewart nem csak filmjei jeleneteit gyakorolja be, hanem a rá váró interjúkat is. A Twilight-saga színésznője annyira fél a riporterek kérdéseitől, hogy először mindig átfutja őket, és igyekszik sokat gyakorolni.

?A gyakorlás sokat segít. Nem megtanulom, csak csinálom.? ? mondta Kristen.

Noha a színésznőt nyugtalanítják az interjúk, azt állítja, hogy kezdi megszokni az ezzel járó stresszt és már nem zavarja annyira, ha valamit nem sikerül úgy elmondania, ahogy azt szerette volna.

?A gyakorlattal ez is egyszerűbb lett. Észrevettem, hogy már nem olyan nagy baj, ha valamit totál elfuserálok. Még ha végül úgy is jön ki, hogy mindenki egy teljes csődnek tart, akkor is úgy vagyok vele, hogy, na jó, ez így sikerült, nem gond.? ? tette hozzá a színésznő, akinek legutóbbi filmje, az Adventureland segített leküzdenie egy gyermekkori félelmét.

?Mindig rettegtem Disneyland-től, mert hallottam egy városi legendát arról, hogy ott elrabolnak gyerekeket, és leborotválják a fejüket, hogy ki tudják vinni a parkból. Aztán az egészet bezárják, hogy megtalálják a kopasz gyereket. Nem akartam én lenni az a gyerek!? ? mesélte Kristen.

 

Robert Pattinson mégis szingli!

Robert Pattinson határozottan tagadja, hogy szorosabb kapcsolatban lenne Twilight-beli partneréhez, Kristen Stewart-hoz.

 

 

Kristen Stewart: Nem megyek Robertal nyaralni !

Még az Eclipse forgatása előtt történt,hogy Robert Pattinson a film munkái előtt nyaralni szeretett volna. Gondolta jól kipihenné magát, de ezt nem egyedül szeretné. Meghívta Kristen Stewart-ot. Az uticélt Kristen választhatta ki és Rob bárhova elment volna vele. Rob mindent meg tett, hogy a világot a kiválasztottja lábai elé tegye,de Kristen visszautasította.Számára még túl gyors lépés lenne a közös nyaralás és komoly kapcsolatot sem akar egyenlőre.
(Megjegyzem nem rég szakított Kris a volt partnerével Michale Angarano-val)
Robertet a visszautasítás eléggé összetörte.
Még a Eclipse film készítői is próbálgatták megnyugtatni Robot, mert attól féltek hogy a kémiai hatás nem marad meg a kettőjük között ami látható lenne a filmben.Vita mindenhol van. Azóta eltelt egy kis idő és mi már tudjuk, hogy kibékültek sőt egy csók is elcuppant :)


Beperelték Stephenie Meyer-t:


Indok,a Twilight sorozatot író Stephenie M, átdolgozta

Oldalmenü
Diavetítő
Szavazás
Szerinted Bella és Edward összeillenek?
szerintem nagyon is
nanááá
nem ,dehogy
talán, de kitudja
nem tudom
Naptár